24 Август, 2017 01:01 1 304 1

Роналдо: Ще се завърна още по-силен

  • роналдо-
  • завръщане-
  • наказание-
  • реал мадрид

Голямата звезда на Реал коментира решението на Административния съд

Роналдо: Ще се завърна още по-силен - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на Реал Мадрид – Кристиано Роналдо, коментира решението на Административния съд да не удовлетвори жалбата на "кралския клуб" относно наказанието на португалеца от 5 мача.

Той получи тежката санкция за бутане срещу съдията по време на първия мач за Суперкупата на Испания срещу Барселона. Четирикратният носител на Златната топка вече пропусна две срещи - реванша с каталунците и успехът на Депортиво Ла Коруня на старта на Ла Лига.

"Ново неприятно решение. Но несправедливостта никога няма да ме сломи. Винаги се връщам по-силен. Благодаря на тези, които ме подкрепят", написа Роналдо в социалните мрежи.

Той няма да играе още срещу Валенсия, Леванте и Реал Сосиедад и ще се завърне 20 септември за мача с Бетис. Реал вече показа, че може да се справя и без него, след като победи Барса с 2:0 в Мадрид, а на "Риасор" спечели с 3:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новнрере

    0 0 Отговор
    Роналдо