23 Август, 2017 13:28 675 0

Мапуку: Би било чест да играя за България

  • мапуку-
  • левски-
  • българия-
  • национален отбор-
  • хубчев

"С Хубчев не сме говорили, нищо не се знае", коментира нападателят

Мапуку: Би било чест да играя за България - 1
Снимка: БТА

Нападателят на Левски Жуниор Мапуку се предложи за българския национален отбор след слуховете, че към него се готви покана от селекционера Петър Хубчев.

"Бих играл за националния отбор на България. Със селекционерът Хубчев не сме говорили, но ще е удоволствие за мен, ако той се обади да говорим по тази тема, аз го харесвам, той също", коментира Мапуку по темата Национален отбор.

Конгоанският футболист на Левски получи наградата за Най-добър играч в родното първенство за изминалия кръг след хеттрика си срещу Пирин и благодари на съотборниците си за признанието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА