Last news in Fakti

24 Август, 2017 14:28 688 0

Георги Миланов не иска да напуска ЦСКА Москва

  • миланов-
  • цска москва-
  • договор-
  • пари-
  • трансфер

Желанието на българския национал е клубът да спечели пари от негов трансфер

Георги Миланов не иска да напуска ЦСКА Москва - 1
Снимка: БТА/АР

Българският национал Георги Миланов няма намерение да напуска ЦСКА (Москва) като свободен агент. Това заяви агентът на халфа Мирчо Димитров пред руското издание „Известия“. Договорът на футболиста с руския клуб е до лятото на 2018 г.

„Не искаме Георги да си тръгва от ЦСКА без да позволи на клуба да вземе пари за него. „Армейците“ платиха трансферна сума за него и няма да е коректно, ако Миланов си тръгне като свободен агент“, заяви Димитров.

„За момента нямаме предложение за нов договор, но Георги професионално изпълнява задълженията си. Доколкото ми е известно треньорът Гончаренко и управата на клуба са доволни от него. Силно се надяваме да ни предложат нов контракт, тъй като Миланов иска да остане в отбора“, коментира Мирчо Димитров.

„Или ще продължим договора си с клуба, или ще позволим на ЦСКА да заработи пари от напускането на Георги. Според нас – аз и Миланов, ще бъде предателство, ако допуснем клубът да загуби пари“, допълни агентът на българския национал.

Георги Миланов остана неизползвана резерва за „армейците“ при победата с 2:0 над Йънг Бойс в плейофен реванш от Шампионската лига. Двубоят се игра снощи, а ЦСКА (Москва) спечели след голове на Георгий Шченников и Алан Дзагоев. Първата среща преди седмица завърши при резултат 1:0 за руския тим. Така тимът на Виктор Гончаренко са класира за груповата фаза на Шампионската лига. Жребият е тази вечер от 19:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА