27 Август, 2017 15:57 5 137 2

Мейуедър: Това бе последният ми мач

  • мейуедър-
  • макгрегър-
  • отказване-
  • бокс-
  • победа-
  • мма

"Конър е много по-добър, отколкото си мислех, че ще бъде", коментира Флойд Мейуедър

Мейуедър: Това бе последният ми мач - 1
Снимка: БТА/АР

Флойд Мейуедър обяви, че се оттегля след победата над Конър Макгрегър. 40-годишният американец остана непобеден и в 50-ия си мач на професионалния ринг, две години след отказването от активния спорт, след като спечели и срещу ММА звездата. Съдията прекрати зрелището в Лас Вегас в десетия рунд, присъждайки технически нокаут.

"Макгрегър е тежък противник. Тъй като феновете не бяха доволни от победата ми над Мани Пакяо, сега си мисля, че им дадохме това, което искаха. Конър е много по-добър, отколкото си мислех, че ще бъде. Използваше различни ъгли, сменяше гарда, тежък съперник е", коментира Мейуедър.

"Планът ми беше точно такъв - да го оставя да опитва силните си удари в началото на мача и да изчакам момента си, когато вече съм го изморил достатъчно. Гарантирах на всички преди мача, че няма да гледат пълните 12 рунда. Боксът е страхотен спорт, ММА е страхотен спорт.

"Роки Марсиано е легенда и нямам търпение един ден и аз да вляза в Залата на славата. Дами и господа, това беше последният ми мач!", обяви Непобедения в интервюто на ринга веднага след успеха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жалко

    11 7 Отговор
    няма такъв наговорен мач
  • 2 гостенче

    3 0 Отговор
    В целия мач Мейуедър дали е посегнал 20 пъти незнам.
    Пуснаха мухата на затъпелите запалянковци, обраха им парите, разделиха си стотици милиони, Мейуедър записа исторически рекорд над този на Марсиано, и айде всичко по жисо по здраво. Цирка свърши лагаите си по леглата.
    Единствената им задача беше да се бият повече от 7-8 рунда за да си мисля зрителите че наистина са равностойни видиш ли ти и тези 500мил. не са случайни. Самоче това не беше мач като този на Кличко и Джошуа. Там си личеше че нещата стоят равностойно и от класа.

    Незнам как въобще е възможно някой уважаващ себеси фен да си помисли че един НЕПОБЕДЕН в 50 мача боксьор, може да се изправи равностойно срещу спортист от друга дисциплина, който не се е качвал на боксов ринг въобще. Какво като е ММА ???

    Това дори е обидно за Мейуедър да го сравнят с такъв човек..... Макгрегър може да е великан но в друг спорт.
    Похвалите и признанието в този мач е за Макгрегър. Той се подготви за 0 време срещу най добрия. ВЪпреки че 10 рунда са му малко множко, имайки предвид че Мейуедър можеше да го бие максимум във втория. Ама нали пари играят, трябва да има здрелище.

    Пълна порнография....
    .....Вие гледахте "Батман срещу супермен".....
    Както казах и по-горе.... "Лека нощ драги срители"