Last news in Fakti

28 Август, 2017 09:29 1 148 0

Лудогорец се подхлъзна срещу Пирин

  • лудогорец-
  • пирин-
  • равенство-
  • анисе-
  • костов

Шампионите не успяха да победят "орлетата" - мачът завърши 1:1

Лудогорец се подхлъзна срещу Пирин - 1
Снимка: БТА

Лудогорец и Пирин завършиха при 1:1 в Разград в двубой от седмия кръг на първа лига. "Орлите" продължават да са единственият отбор у нас без загуба от началото на първенството, но не успяха да изместят ЦСКА от първото място, оставайки на две зад "армейците".

Гостите от Благоевград първи имаха възможност да открият резултата, но Ренан Спаси удара на Николов. В края на полувремето Козмин Моци пропусна дузпа, а второто полувреме започна с натиск на разградчани. Натанаел удари гредата в 48-ата минута, а по-малко от 10 след гол на Кешеру бе отменен заради фаул в атака.

Анисе откри резултата в 62-ата минута, като се възползва от отбита топка в наказателното поле и отблизо я вкара в мрежата.

В последния четвърт час двата тима си размениха по една греда, но нов гол не падаше. Това се промени в 88-ата минута, когато Рениа навърза двама бранители на Лудогорец и подаде на Костов, който на празна врата оформи крайното 1:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА