Last news in Fakti

28 Август, 2017 12:01 976 0

Звездата на ЦСКА в болница по спешност

  • каранга-
  • цска-
  • болница-
  • повръщане-
  • берое

Каранга повръщал на връщане от Стара Загора

Звездата на ЦСКА в болница по спешност - 1
Снимка: БТА

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга е бил приет по спешност в болница след победата над Берое с 3:0 в Стара Загора в събота, когато реализира поредния си гол. Бразилецът се почувствал зле в автобуса на връщане за София и повръщал два пъти. Веднага след пристигането той е бил откаран в столична болница и е останал там няколко часа на системи, пише „Тема Спорт”.

Вчера Каранга се почувствал по-добре, но ще получи почивка от треньорския щаб. Поради тази причина той няма да се включи в тренировката във вторник.

Голмайсторът на ЦСКА се оплакал от стомашни проблеми още при пътуването за Стара Загора. На връщане от там той хапнал сандвичи, след което му станало лошо. Отделно Каранга получи травма в кръста по време на мача с Берое.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА