31 Август, 2017 10:58 1 180 0

Важен ден за българския спорт

  • волейбол-
  • тенис-
  • футбол-
  • българия-
  • димитров-
  • швеция

Националният тим по волейбол ще се бори за топ 4 на Евроволей, футболните ни национали ще премерят сили с Швеция

Важен ден за българския спорт - 1
Снимка: БТА/АР

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще продължи още днес участието си на US Open. Вчера Григор стартира мощно и се наложи в три сета над чеха Вацлав Шафранек.

Днес Димитров ще мери сили с руснака Андрей Рубльов. Двубоят е втори от програмата на втория по големи корт „Луис Армстронг“ и това дава надежди, че може да бъде излъчван директно по каналите на „Евроспорт“, който предава мачовете от US Open в България.

Програмата на корт „Луис Армстронг“ започва в 18:00 часа със среща от схемата при жените. Това означава, че Григор Димитров и Андрей Рубльов най-вероятно ще излязат на корта след 19:30 часа. Това е първи двубой между българина и руснака.

Междувременно феновете на българския национален отбор по волейбол ще трябва да направят лека корекция в плановете си, ако искат да гледат четвъртфиналния мач от европейското първенство по волейбол срещу Сърбия.

Двубоят между „лъвовете“ и западните ни съседи в Краков първоначално беше обявен за 18:30 часа, но след това организаторите направиха корекция. След нея стана ясно, че двубоят ще започне в 21:30 часа.

Вероятно причината за това е резултатът от другия плейоф, в който домакините от Полша изненадващо загубиха от Словения и отпадната от Европейското. Така четвъртфинала между Русия и словенците беше издърпан за 18:30 часа.

Началният час на срещата между тима на Пламен Константинов и Сърбия пък поставя пред изключително неудобна ситуация спортните фенове в България. По едно и също време ще играят националните ни отбори по футбол и волейбол. Както е известно, днес от 21:45 часа селекцията на Петър Хубчев приема Швеция в квалификация за Мондиал 2018.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА