Last news in Fakti

1 Септември, 2017 05:16 2 412 0

Буфон: Аз съм предпоследният идиот

  • буфон-
  • видео повторения-
  • ювентус-
  • опит

Легендата на Ювентус отново коментира видео повторенията

Буфон: Аз съм предпоследният идиот - 1
Снимка: БТА/АР

Стражът на Ювентус Джанлуиджи Буфон разясни какво е искал да каже в коментара си относно видео повторенията във футбола.

"Както заявих и в началото, това е доста полезно въведение. Никога не съм казвал, че съм против видео повторението. Жалко е, когато някой изрази конструктивна критика за нещо, с цел да помогне и да се подобрят нещата, а медиите изопачат нещата", коментира Джиджи.

"Виждам глупави аргументи относно тази технология. Това не помага изобщо на футбола. Аз съм на 40 години, играя от 23 години, не съм последният идиот. Може би съм предпоследният идиот… Но мисля, че заслужавам да бъда чут."

"Споделих, че видео повторенията трябва да бъдат използвани разумно и да не се злоупотребява с тях. Никога не съм бил против тях, за тях съм", добави италианецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА