31 Август, 2017 15:33 1 195 1

Азар: Струвам повече от 300 милиона

  • азар-
  • цена-
  • челси-
  • барселона

"Чувствам се добре в Челси", увери белгийският полузащитник

Азар: Струвам повече от 300 милиона - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Челси Еден Азар се пошегува, че струва 300 милиона евро на фона на днешните реалности на трансферния пазар. Както е известно, само в рамките на седмици Неймар стана най-скъпият футболист в историята с 222 милиона евро, а после Барса закупи втория в новата класация Осман Дембеле от Борусия Дортмунд за 105 млн. евро.

"Нямам представа колко бих струвал днес, но може би около 300 милиона евро. Всичко зависи от пазара. Неймар е бразилец, има голям потенциал, по-млад е от мен с една година и игра за Барселона", коментира Азар пред HNL.

"Трансферната сума зависи и от продължителността на контракта ти и от куп други неща. Ще видим колко бих струвал, ако се стигне някога до продажбата ми. В момента не мисля за това, макар да ми е минавало през главата, че можех да отида в Барселона след продажбата на Неймар. Много неща се случиха през този трансферен прозорец, това е добре."

"Един играч си тръгва и друг го сменя. Ако това не съм аз, поне е някой друг. Но аз се чувствам добре в Челси. Започвам шестия си сезон тук и се наслаждавам. Хубаво е, когато Кристиано Роналдо е казал топли думи за мен, защото той разбира от футбол. Той е един от най-великите играчи, навярно и сред най-добрите в историята. Неговите коментари ме карат да искам да бъда по-добър", добави Азар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наик

    0 1 Отговор
    чак пък толкова.малко скромност?????