3 Септември, 2017 20:55 2 617 9

Мечтата бе разбита! Холандия победи България

  • холандия-
  • прьопер-
  • костадинов-
  • българия-
  • световна квалификация

"Лалетата" взеха успеха след 3:1

Мечтата бе разбита! Холандия победи България - 1
Снимка: БТА/АР

Националният отбор на България ще пропусне пето поредно световно първенство, след като загуби с 1:3 гостуването си на Холандия в квалификация от група "А".

Домакините поведоха още в 7-ата минута чрез Дейви Прьопер, а след това пропиляха няколко нови шансове за гол. След четвърт час игра Георги Костадинов нацели гредата след чудесно центриране на Страхил Попов. В началото на второто полувреме "лалетата" отново натиснаха и след поредица от пропуски в 67-ата минута удвоиха преднината си с гол на голямата им звезда Ариен Робен.

Малко по-късно обаче България намали изоставането си, когато Костадинов вкара в пореден мач след центриране на Ивелин Попов от фаул. До края обаче Пропер оформи крайното 3:1 и нашите загубиха и четвъртото си гостуване в тези квалификации.

В класирането се смъкнахме на 4-то място с 12 точки, докато холандците излязоха 3-ти с 13 т. Франция и Швеция имат по 16 т., но "петлите" са с мач по-малко, като по-късно приемат аутсайдера Люксембург. Другата лоша новина за Петър Хубчев са наказанията на Ивелин Попов и Ивайло Чочев за домакинството на Франция на 10 октомври.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    9 8 Отговор
    Е вие какво очквахте от бездарниците то с мамини и татини момченца футбула не се получава.Не си ли шариш няма картотека при юнуши около мен има маса момчета даровити но мама и тате нямат кинти и няма картотека в Локомотив София,Фк Левски,фк Славия
  • 2 Работодател

    7 7 Отговор
    Аз работих здраво дълги години с което заслужих да съм доказан професионалист. Направих фирми. В моите фирми служители, които не се справят с възложената им работа, нямат място там и трябва да напуснат. Тези от тях, които се справят добре -ежегодно им увеличавам заплатата и бонусите -съобразно компетенциите, уменията и извършената работа. Но и едните и другите започват на минималната работна заплата.

    Така гарантирам професионална работа на фирмите си и това да съм конкурентноспособен на пазара -с което да можем да печелим и пари. Във Футбола е същото.

    Но там - в клубовете и държавните селекции, действат явно други вътрешни правила - разсипия на пари по най-некъдъ..ия начин на сурия некъдъ..ици. Защото там в огромни количества се изсипват лесно "изкарани", "придобити" и "подарени" пари. Затова и резултатите са такива - каквито управляващите-такива и изпълняващите.
  • 3 Vasik Atanasova

    7 11 Отговор
    който и да играе с
    България ще е победи
    БЕШЕ ТО 94 ГОДИНА
    СЕГА Е КРЪГЛА НУЛА ЩОМ ЕДНА ХОЛАНДИЯ НЕ МОГАТ ДА БИЯТ

    Коментиран от #5

  • 4 ДДД

    7 0 Отговор
    защо да е разбита бе?
    пак ще си мечтаем:))))
  • 5 Бесен Язовец

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "Vasik Atanasova":

    ???Щом една Холандия я си пусни по добре Лебедово Езеро от Айнщайн и не коментирай под тази статия точно ха-ха
  • 6 VMORO

    4 2 Отговор
    Заради едната българска чест трябва ударим Франция и Люксембург!
  • 7 Портокал

    2 2 Отговор
    Everything's orange :)
  • 8 Obay

    2 1 Отговор
    За цял мач нямаме повече от 4-ри точни паса, падението на България е пълно!!!
  • 9 Stefko 88

    1 1 Отговор
    Не съм и очаквал да победят някой. Наще ги бива само да друсат в дискотеките.