Last news in Fakti

7 Септември, 2017 13:26 1 163 0

Иван Иванов готов за Берое

  • берое-
  • иванов-
  • дебют

Бившият национал ще бъде включен в групата за мача с Черно море

Иван Иванов готов за Берое - 1
Снимка: БТА/АР

Централният защитник Иван Иванов ще дебютира за Берое в предстоящото домакинство срещу Черно море в петък. Бившият национал ще бъде включен в групата за мача от осмия кръг в Първа лига.

29-годишният футболист подписа договор с клуба преди три седмици, но не беше картотекиран за мача с ЦСКА преди паузата. Причината бе забавянето на жълтата карта от руския Арсенал Тула.

Ганайският халф Карлос Охене е напълно възстановен от контузията си и ще бъде на линия.

Междувременно стана ясно, че Берое ще се изправи срещу Севлиево или Спартак Плевен в двубой от I кръг от турнира за Купата на България. „Зелените“ ще научат своя противник на 13 септември, когато е последния бараж за зона „Север“. Двубоят от I кръг за Купата е насрочен за 19 септември от 16 ч. и в него Берое ще бъде гост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА