8 Септември, 2017 13:58 1 755 3

Неймар е в ПСЖ заради... Роналдо

  • роналдо-
  • неймар-
  • барселона-
  • псж-
  • реал мадрид

Асът на Реал отказал да премине в Париж и това довело до трансфера на бразилеца

Неймар е в ПСЖ заради... Роналдо - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на Реал Мадрид – Кристиано Роналдо, е основната причина ПСЖ да привлече Неймар от Барселона за рекордните 222 милиона евро. Четирикратният носител на Златната топка е бил бомбастичната цел на "принцовете" през изминалия трансферен прозорец и според Calciomercato двете страни са провели задълбочени преговори.

От "Парк де Пренс" заявили на португалския национал, че ще направят офанзива за привличането му при едно условие – ако притисне "кралския клуб" да бъде продаден. Кристиано обаче е взел решение да остане на "Бернабеу", след което ПСЖ се е насочил към Неймар.

Неговото привличане беше далеч по-лесна операция заради освобождаващата му клауза от споменатите 222 млн. евро, докато на Роналдо е 1 милиард евро. Освен това бразилската звезда бързо се съгласи да премине в ПСЖ, където ще има възможността да излезе от сянката на Лео Меси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛОЛ

    1 6 Отговор
    Не се правя на разбирач, но играча не трябва ли колкото остарява толкова да му пада цената? Смисъл аз ако съм мениджър или собственик не бих искал да привличам роналдо в момента, като беше млад в периода на ман ю си струваше тия пари 200-300млн беше легенда, но вече е на 30 и колко години, по бавен е , по лесно се контузва, финтовете не са същите, доколкото го гледам в последно време, не че не е добър, но не е същия какъвто беше на 26-27, за това ми е чудно, че цената му се покачва
  • 2 ЛОЛ

    2 5 Отговор
    То хубаво Роналдо е ама не може да очакваш вече 32 годишен да ти печели купи, според мен трябва да се набляга на млади таланти, както направи фъргюсън като го привлече като беше млад, не да гониш да даваш милиарди за вече изявил се футболист, който е пред пенсиониране от футбола (още няколко години)
  • 3 Кибик

    5 2 Отговор
    не са важни финтовете, важни са продажбите на фланелки