11 Септември, 2017 10:28 1 110 0

Левандовски отново вбеси Румениге

  • байерн мюнхен-
  • румениге-
  • левандовски-
  • трансфери

Нападателят дава акъл за селекцията в Байерн Мюнхен

Босът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге не закъсня с коментара си за думите на Роберт Левандовски, който заяви, че баварците трябва да привличат футболисти от световна класа, за да могат да се конкурират с отборите, които дават по над 100 млн. евро за един играч. Мнението на полския нападател никак не се хареса на легендата на Байерн.

"Жалко ще е, ако Левандовски разбира нещата по този начин. Лоялността към философията на клуба е най-важното нещо за феновете ни. Тя е следвана от дълги години. Роберт навярно е впечатлен от трансферите на Пари Сен Жермен. Само че той играе в Байерн и получава много пари за това. Не ми е приятно, че се изказва така. Който си позволява публично да критикува клуба, треньора или съотборниците си, ще си има работа с мен", повече от ясен беше Румениге.

В Байерн са категорични, че няма да следват политиката на клубове като ПСЖ и няма да плащат по над 100 млн. евро за отделен футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА