11 Септември, 2017 12:30 1 345 0

Седяща стачка на мач в Македония (ВИДЕО)

  • пелистер-
  • стачка-
  • седене-
  • заплати-
  • скопие

Футболистите на Пелистер недоволстват заради неизплатени заплати

Зрителите на срещата между Пелистер Битоля и ФК Скопие от 4-ия кръг на македонския елит станаха свидетели на рядко срещана картина по футболните терени. Даже и за нашите географски ширини. По време на игра футболистите на Пелистер по команда насядаха на терена и останаха седнали повече от половин минута в знак на протест за забавени заплати. Противникът им уважи протеста и не се възползва.

Самата среща завърши наравно 0:0, а при победа Пелистер щеше да оглави класирането, изпреварвайки отбори като Шкендия и Вардар.

Както е известно до средата на юли начело на отбора от Битоля бе бившият наставник на Пирин Благоевград и куп родни отбори Наджи Шенсой. И в момента в Пелистер играят двама българи - Димитър Илиев и Мартин Ковачев. В отбора е и бившият футболист на Славия и Монтана Фернандо да Силва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА