Last news in Fakti

12 Септември, 2017 11:57 1 107 1

Дани Кики по стъпките на Мартин Камбуров

  • дани кики-
  • камбуров-
  • стъпки-
  • напускане-
  • локомотив пловдив

Кики иска да напусне Локомотив Пловдив

След заседание на ръководството на ПФК Локомотив (Пловдив), което се проведе днес, бяха решени част от следните казуси:
Заради непристойно и неуважително поведение към футболен клуб Локомотив Пловдив по време шампионатния двубой срещу Пирин (Благоевград), бе решено да се наложат санкции спрямо футболиста Димитър Велковски. Той ще бъде наказан въз основа на вътрешния правилник на клуба.

По изрично настояване на футболиста Дани Айман Кики след края на двубоя с Пирин Благоевград, същият е изявил желание да не играе повече с екипа на Локомотив (Пловдив), поради което ръководството реши да бъде изваден от групата и да води тренировъчен процес индивидуално.

Припомняме, че преди няколко седмици тимът бе напуснат и от легендата на смърфовете Мартин Камбуров, който премина в Берое.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.