14 Септември, 2017 11:19 758 1

Херо: Ще ни бъде много трудно срещу Истанбул ББ

  • херо-
  • лудогорец-
  • истанбул бб-
  • лига европа-
  • опит

"Разчитаме на опита на играчите в европейските клубни турнири", призна наставникът на Лудогорец

Наставникът Димитър Димитров е настроен за повече от тежък мач на своя Лудогорец срещу Истанбул ББ в предстоящия сблъсък в Турция на старта на битката в груповата фаза на Лига Европа.

“Знаем много неща за противника - заяви Херо. - Това е силен отбор с класни индивидуалности и за малко да стане шампион на Турция. Съперникът разполага с много качествени футболисти, които са играли в големи първенства. Ще ни бъде тежко, но аз разчитам на нашия опит в турнирите, който е натрупан през годините. Винаги преди мачовете казвам, че шансовете са 50/50. Гледали сме им мачове и знаем за силните и слабите им страни. И аз като всеки треньор се надявам на победа, но ще се радваме и на равенство, отчитайки колко трудно ще ни бъде.”

Българският специалист призна, че ще настрои тактиката на “орлите” главно върху играта на Истанбул ББ, но съобразявайки се и с потенциала, с който разполага.

“Да бъдем честни - и ние си имаме проблеми. Но аз вярвам в качествата на нашите играчи и знам, че те разполагат с нужните качества - вече са го доказали през годините. В тази коварна група всеки има шансове. Още след тегленето на жребия казах, че не си паднаха възможно най-трудните съперници от трета и четвърта урна.

Истанбул Башакшехир и Лудогорец играят днес от 20:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lol

    4 0 Отговор
    Успех!