Last news in Fakti

14 Септември, 2017 16:29 1 178 0

Венгер: Имаме проблеми с Месут Йозил

  • венгер-
  • йозил-
  • арсенал-
  • договор-
  • проблеми

"В момента изчакваме с новия му договор и се концентрираме върху играта", заяви французинът

Мениджърът на Арсенал - Арсен Венгер разкри, че преговорите със звездата Месут Йозил за удължаване на контракта му са в процес на изчакване. Договорът на немския национал, подобно на този на Алексис Санчес, изтича в края на сезона, като бъдещето и на двамата на "Емирейтс" остава несигурно.

"Разбира се, че се надявам той да остане. След 31 август забавихме темпото на преговорите, защото се нуждаехме от малко спокойствие, за да се концентрираме върху кампанията. Лека-полека обаче отново ще се върнем към този проблем", заяви френският специалист преди мача с Кьолн в Лига Европа тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА