18 Септември, 2017 12:25 742 0

Крушарски се закани: Играчите ще си получат заслуженото

  • крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • славия-
  • играчи-
  • пари-
  • наказание

"Дани Кики ми се гърчи за пари, Ботев ще ги треснем и с юношите", заяви босът на Локо Плодвдив

Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски обвини играчите за домакинската загуба от Славия с 1:2 в среща от деветия кръг на Първа лига.

„Някои хора играха безобразно и безволево и ще си получат заслуженото. Ще има жестоки глоби. Аз харча лесни пари. Който иска да остава в Локомотив, е добре дошъл. Не като Дани Кики да ми се гърчи и да си иска парите. Какви пари си иска? За какво да го връщам в отбора? Да продължи по същия начин. Трети път няма. Аз не се предавам лесно. Който иска да дава пари, да заповяда”, заяви Крушарски след мача.

„Когато съм бил добър и съм отстъпвал се е стигало до проблеми. Имаше напрежение в отбора и предчувствах, че ще паднем. Треньорът този път не е виновен и няма да допусна да се спекулира с него. Ще проведем разговор с тарторите на отбора и ще се вдигнем. Ще се разберем и с феновете. Ще има санкции и за тях. По-миналата година съм платил 100 000 лева глоби. Разбирам се с феновете. Ботев ще ги бием в дербито. Дори и с юноши. Това го запомнете”, допълни босът на „смърфовете”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА