Last news in Fakti

19 Септември, 2017 01:00 1 045 1

Гари Невил: Юнайтед не играе добре

  • невил-
  • манчестър юнайтед-
  • евертън-
  • форма-
  • моуриньо

"Още не са играли срещу силните противници", заяви бившият футболист на "червените дяволи"

Легендата на Манчестър Юнайтед Гайри Невил е на мнение, че "червените дяволи" не са играли особено добре при успеха с 4:0 над Евертън.

"Не, това не беше добро представяне и на моменти отборът играе твърде шаблонно. Понякога пък дори е отстъпателен с няколко дефанзивни смени", отсече Невил.

"Тогава другият отбор се отчайва и Юнайтед вкарва голове в заключителните минути на мачовете. Това се случва вече два или три пъти през този сезон. Жозе Моуриньо е познат като търпелив мениджър и отборът му изглежда, че притежава нужната зрялост да се справи."

"Той ще е малко обезпокоен от головете, които Юнайтед допусна срещу Стоук Сити и двете големи положения, които допусна срещу Евертън. Да не забравяме, че Юнайтед още не е играл с най-добрите в първенството", добави Невил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ман Юн

    1 0 Отговор
    Не играе добре, ама пИчели:)