20 Септември, 2017 15:28 1 005 0

Клоп към защитата: Писна ми!

  • лестър-
  • грешки-
  • защита-
  • купа на лигата-
  • ливърпул

Мениджърът на Ливърпул критикува представянето в отбрана след фиаското срещу Лестър

Грешките в дефанзивния вал на Ливърпул продължават, като този път мениджърът на тима Юрген Клоп не скри разочарованието си от изявите на неговите футболисти. Както е известно, снощи мърсисайдци отпаднаха от Лестър в турнира за купата на Лигата, представяйки се за пореден път смехотворно в отбрана.

"Ние играхме наистина много добър футбол през първото полувреме и трябваше рано-рано да решим мача. Имаше сериозни промени в състава ни. Но футболът е такъв, това са 90 минути", коментира Клопо.

"Допуснахме гол при втора топка след корнер, после след странично хвърляне. Честно казано ми писна от голове като тези. Това е направо невероятно. Трябва да останем концентрирани до края, а те ни вкараха лесни голове."

"При първото попадение ние не натискахме достатъчно. Не мога да го повтарям 1000 пъти! Не е приятно да допускаш подобен тип голове и снощи ни се случи отново. Докато допускаме такъв тип голове, нещата са много трудни", добави германецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА