21 Септември, 2017 15:58 1 166 0

Делио Роси се чуди дали да остави трима в Левски

  • роси-
  • левски-
  • договори-
  • митрев-
  • прохазка-
  • вутов

Треньорът казва дали да им бъдат предложени нови договори

Ръководството на Левски е изискало от треньора Делио Роси да представи списък на настоящите играчи, с които иска да работи и през следващия сезон. В момента трима от основните футболисти на сините имат контракти до края на първенството, пише "Тема спорт".

Това са капитанът Божидар Митрев, Роман Прохазка и Антонио Вутов. Първият се завърна на "Герена" през пролетта и се обвърза с тима за 1.5 години. Прохазка е в състава от сезон 2012/2013, като през 2013/2014 бе под наем в Спартак Търнава. Антонио Вутов пък е в Левски под наем от Удинезе.

От "Герена" искат да започнат отрано преговори за нови контракти, ако играчите са в дългосрочните планове на италианския специалист, за да не се стигне до ситуацията от пролетта. Тогава защитникът Сърджан Лукин и халфовете Георги Костадинов и Джереми де Ноойер не пожелаха да подновят контрактите си и шефовете ги извадиха от състава.

Левски пък не успяха да финализира привличането на вратаря Николай Михайлов. Бившият национал призна за преговори със сините, но посочи, че първата опция пред него остава да си намери клуб в чужбина. Това обаче не се е случило, но и на Герена не са получили утвърдителен отговор от вратаря. Твърди се, че той се бави с него, защото има вариант да влезе в телевизионно шоу в края на този месец или началото на следващия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА