25 Септември, 2017 14:57 1 251 1

Митов: Аз изгоних Веско Минев от Левски!

  • митов-
  • минев-
  • скандал-
  • левски-
  • гонене-
  • боримиров

"Какъв капитан е той? Не искаше да играе срещу Верея", избухна бившият треньор на Левски

Бившият треньор на Левски и настоящ на Септември (София) Николай Митов отговори на нападките от страна на екскапитана на „сините“ Веселин Минев. 36-годишният бранител атакува остро специалиста, че е извадил петима ключови играчи преди решаващи дербита през миналия сезон. Левски спечели с 2:1 срещу ЦСКА при завръщането на Митов, а след това последваха две загуби с по 0:3. След края на сезона наставникът изненадващо се отказа от услугите на Минев и той се озова в Етър.

„Слушах какви глупости говори. Ще му кажа на големия капитан, че аз го изгоних от Левски, а не Боримиров (б.а. – Минев посочи, че си е тръгнал заради двама души от „Герена“, без да назове имена). В първото дерби за сезона, в което спечелихме срещу ЦСКА с 2:1, той беше контузен и затова не игра. В следващото пак беше с травма, а останалите петима, които визира, играха. В последното също всички играха, но и с тях, и без тях – все 0:3. Класата в Левски бяха Бурабия и Краев“, заяви пред „Тема Спорт“ Николай Митов. Той разкри и нещо много любопитно, което обяснява и защо се е стигнало до раздялата с Минев през лятото.

„Големият капитан, когато ми трябваше срещу Верея в баража (б.а. – спечелен след дузпи), дойде при мен и ме пита: „Може ли да ме пуснеш да си почивам, защото съм контузен и да не ме псуват тези нещастници“. Това ли е големият капитан на Левски?! Така че не Даниел Боримиров, а аз го изгоних. Левски нямаше нужда от човек като Минев“, завърши Митов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЮТА

    1 0 Отговор
    Гладното да се маха от Септември! Обидно - там са играли Якимов, Искренов, П. Панов, Чоко, Емо Костадинов, Стар Гошо, Цецо Милев и още дестки таланти! Тоя какво прави там? Кръжочник!!!