9 Октомври, 2017 09:34 758 0

Селекцията в ЦСКА ще е доста скромна

  • цска-
  • селекция-
  • каранга-
  • нови-
  • конкуренция

"Червените" ще вземат само двама нови

Треньорският щаб на ЦСКА желае в отбора да бъдат привлечени двама нови футболисти през зимата, твърди "Тема спорт". В клуба няма да правят мащабна селекция, а искат да засилят конкуренцията на някои постове.

"Червените" не смятат да се разделят с нито един от основните футболисти. Това може да се случи само при много изгодна оферта.

В последно време се заговори, че интересът към нападателя Фернандо Каранга е голям. Според запознати, от ЦСКА са сложили цена от 6 млн. лева на бразилеца. Малко вероятно е на този етап някой клуб да се съгласи да плати подобна сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА