10 Октомври, 2017 13:26 581 0

Италия отново кани Конте за селекционер

  • италия-
  • треньор-
  • национален отбор-
  • покана-
  • челси-
  • конте

Това може да се случи след Мондиал 2018

Ръководните фактори в италианската футболна федерация възнамеряват отново да поканят Антонио Конте за селекционер на "Скуадра адзура". Според медиите на Острова, които лансират тази информация, това по всяка вероятност ще се случи след Мондиал 2018. Разбира се, при положение че все пак Италия премине ситото на баража и се класира за финалите на Световното първенство. Настоящият селекционер Джан Пиеро Вентура има договор до 2020 година, но на Апенините не са особено доволни от представянето на отбора в квалификациите. Италианските медии пък често говорят за това, че атмосферата в съблекалнята не е никак добра, докато по времето на Конте е било тъкмо обратното.

Мениджърът на Челси, който е почти по средата на тригодишния си договор с лондончани, пък наскоро заяви, че родината му липсва и не смята дълго време да работи в чужбина. Това засили спекулациите, че вероятно той ще напусне "Стамфорд Бридж" след настоящия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА