Last news in Fakti

10 Октомври, 2017 14:57 1 732 2

Две допинг проверки за Кобрата за 24 часа

  • пулев-
  • допинг-
  • проверка-
  • тренировка-
  • бокс-
  • джошуа

Българският боксьор се шегува с допинг-ченгетата във Фейсбук

Кубрат Пулев е скъсван от допинг проверки, разкри самият той по малко от 20 дни преди битката му с Антъни Джошуа, която предстои на 28 октомври. Двамата ще се изправят един срещу друг на стадион “Принсипалити” в Кардиф в спор за световната титла в супертежка категория.

Кобрата обяви във “Фейсбук”, че е бил проверен за забранени стимуланти два пъти в рамките на 24 часа. В края на септември той отново бе посетен от допинг ченгета в Берлин.

"Вчера след тренировка, днес сутринта отново! Ценна кръв явно. Не ми е нужно нищо повече - българин с неизчерпаема натурална сила и енергия!", написа той в социалната мрежа, а коментарът му е придружен със снимка, на която той държи протоколите от двата теста.

Пулев е усмихнат и по нищо не личи честите проверки на допинг ченгетата да го притесняват. След публикацията профилът на Кубрат буквално преля от окуражителни съобщения от феновете му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    8 3 Отговор
    Я им се оплези Кобра, като на Кличко...
  • 2 ЪРП

    6 0 Отговор
    А,АБСОЛЮТНО СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ ДЖОШУА ЩЕ ГО НАЗОБЯТ ЯКО С НЯКАКВИ СУПЕР ДОПИНГ-ХИМИИ .....ПРОСТО ЗАЩОТО ДОПИНГ ЧЕНГЕТАТА СА СЪЗДАДЕНИ ДА МАНИПУЛИРАТ СВЕТОВНИЯ СПОРТ И ДА ОМАСКАРЯВАТ ТАЛАНТЛИВИ СПОРТИСТИ, КОИТО НЕ СА ОТ "ЗАПАДА"