Last news in Fakti

11 Октомври, 2017 15:26 2 859 9

Дюгари: България е кръгла нула!

  • дюгари-
  • франция-
  • национален отбор-
  • българия

"Трябваше да ги бием по-убедително в София", заяви бившият френски национал

Световният и европейски шампион с Франция Кристоф Дюгари се изказа изключително обидно за националния отбор на България.

Бившият нападател бе поканен от BFM.tv да коментира представянето на „петлите“ в световните квалификации. Той сподели, че е останал доста разочарован от представянето на избраниците на селекционера Дидие Дешан в София. Гостите от Франция победиха с 1:0, но „лъвовете“ на Петър Хубчев оказаха сериозен отпор на скъпоструващата им селекция от звезди.

„Имаше играчи, но не и пасове. Българите са една нула! Беше ужасно!“, пенявеше се Дюгари в ефир. Дюгари, който бе съотборник на Дешан в националния отбор, бе обявен като трансферен провал по време на престоите си като играч в Милан и Барселона.

„Росонерите“ го освободиха само след един сезон. По същия начин процедира и каталунският колос, за който яловият нападател записа едва 13 срещи през 1997- 1998. Нищо не постигна и с останалите отбори, в които игра - Бордо, Олимпик (Марсилия) и Бирмингам.

В кариерата си нападателят има един мач срещу България. Той записа 90 минути при победата на „петлите“ с 3:1 на европейското първенство през 1996 г. в Англия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jack Bauer

    23 6 Отговор
    Може да е обидно, но е истина. Единственото в което може да упрекнем Дюгари е в липса на Толерантност. :D

    Коментиран от #2

  • 2 Грую

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Jack Bauer":

    Ние защото сме много толерантни като току виж някой журналист сътвори филм и в него епизодът с голът на Емил Костадинов за квалификациите за световното в САЩ се повтаря по 18 пъти. Само дето много време мина и изтече давност, а тези "стари рани" не могат стресна днес французите за разлика от нашите "нови рани" и наистина като ни го кажат боли, но това е положението.
  • 3 гост 1

    6 0 Отговор
    Прав е ! Момчетата ни се бориха мъжки но, липсата на техника и тактика бе компенсирана с физика и груба игра, това ясно се виждаше за жалост !!! Като гледах мача имах чувството че, наблюдавам ръгби среща... а това не е футбол ! Но, радващото е поне че, момчетата показаха хъс за игра и за честза което им свалям шапка и което все пак е едно много добро начало,защото досега и това не виждахме, остава да се работи върху тактиката и техниката на футолистите и на отбора като цяло !
    Изказването е точно но, болното е когато е казано от една такава овца и търтей като Дюгари !!!
  • 4 Добри

    9 1 Отговор
    Ще ги видим французите на световното какво ще направят. Самочувствието им е малко по-голямо от нормалното за отбор, който не може да бие Люксембург като домакин.
  • 5 Кибик

    8 1 Отговор
    Единственият който не знае че БГ е пълна нула е Перуката.
  • 6 Радо

    8 1 Отговор
    Е нал` 93-та им го нач.кахме насред парижево и им умножихме по нула едно цяло поколение футбористи - е няма как да ни го простят все още!
  • 7 123

    5 0 Отговор
    Има истина някаква в думите на това футболистче. Но има и друго. България е кръгла нула сравнена с кого? С Франция? Т претендента за Световен шампион, с отбора пълен със звезди, струващ майка ти и баща си.
    Да, мойто момче, кръгла нула сме като се сравним с преди 20 години. Но вие, вие мойто момче, бяхте нула на квадрат, която не може да се наложи над абсолютната нула по категоричен начин и ставайки впечатление за страх от загубването на точки. Аре у лево, футболен инженер....
  • 8 БОКО

    0 0 Отговор
    Ама голяма НУЛА!В продължение на 29 години политиците успяха да ни занулят добре в всяко едно отношение ,но не без участието на народа!
  • 9 гост

    0 0 Отговор
    искал е да каже, че не сме играли нищо и е терябвало да ни смачкат, ама явно някой си търси сензация и дооформя заглавие