Last news in Fakti

14 Октомври, 2017 01:00 1 364 0

Масчерано заговори за напускане на Барса

  • масчерано-
  • барселона-
  • напускане-
  • резерва

"Ще имам време за размисъл", заяви аржентинецът

Защитникът на Барселона Хавиер Масчерано заяви, че може да напусне каталунците след края на сезона. Аржентинският национал вече не е твърд титуляр на "Камп Ноу", защото на неговата позиция треньорът Ернесто Валверде разполага още с Жерард Пике и Самюел Юмтити. "Имам договор за още две години, но вероятно след края на сезона ще проуча възможностите", заяви 33-годишният футболист, цитиран от Marca.

"Досега не съм говорил с никого по темата. В Барселона винаги са демонстрирали, че са доволни от мен. Ще имам време за размисъл. Започнах да играя по-малко, защото в обора има двама защитници, които са по-добри. Боря се за мястото си и съм готов да вляза на терена по всяко време", добави Масчерано, който от началото на сезона има 5 от общо 10 мача на Барса.

Латиноса играе за каталунците от 2010 г., когато беше купен от Ливърпул за 24 милиона евро. Той има над 200 срещи за петкратния шампион на Европа и спечели всички възможни трофеи на клубно нови по няколко пъти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА