14 Октомври, 2017 10:58 1 423 5

Сампаоли: Артуро Видал е алкохолик!

  • видал-
  • чили-
  • национален отбор-
  • алкохол-
  • сампаоли

Бившият селекционер на Чили разкри пикантни подробности от кухнята на Чили

Още преди две години бившият селекционер на Чили и настоящ на Аржентина – Хорхе Сампаоли, направи скандални разкрития относно звездите на южноамериканския шампион.

Алексис Санчес, Артуро Видал и компания изненадващо не се класираха на световното първенство в Русия догодина и спецът смята, че основната причина за това е лошата дисциплина в отбора.

"Има играчи, които не отговарят на изискванията. Всеки път, когато виждам Едуардо Варгас, изглежда все по-лошо. Матиас Фернандес също не отговаря на нивото, към което се стремях. Маурисио Пиниля мисли само за празници. Никой от тях не става", заяви тогава Сампаоли, след което подхвана и Видал, който нееднократно се е забърквал в пиянски скандали.

"Артуро обича бутилката и не може да бъде контролиран. Когато се връщахме с полет до Лима, дойде при мен и ме попита дали може да пие бира, която си е купил от летището. Отговорих му отрицателно и обърнах случая към ръководството на федерацията. Никой обаче не ме взе под внимание. После Видал и други играчи, отвориха бутилка уиски в самолета. Гари Медел също обича развлеченията, но вече не пие. Алекис Санчес пък се събужда със слушалки на ушите и обядва сам без да комуникира с никого", добави Сампаоли.

Преди няколко дни жената на вратаря Клаудио Браво - Карла Прадо, също заяви, че в националния отбор на Чили е пълно с футболисти, които са любители на чашката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 онзи

    1 7 Отговор
    Затова е бивш защото е много кадърен.

    Коментиран от #2

  • 2 жмошо

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "онзи":

    А бе ти знаеш ли какво означава думата "настоящ"? Явно това за теб е сложен научен био-технически термин, най-просто обясним с думата "сегашен". Та този треньор е СЕГАШЕН такъв на националния мъжки футболен отбор на Аржентина!

    Коментиран от #3

  • 3 учуден

    0 7 Отговор

    До коментар #2 от "жмошо":

    Господине пиите си павурчето на село и да не загори супата дето ви вари майка ви

    Коментиран от #4

  • 4 жмошо

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "учуден":

    Отидете да духнете малко супата, че съм гладен вече, господине (:
  • 5 Димитър Димитров

    0 0 Отговор
    артуро видал да на 100% беше съден в италия за пиянски изпълнения на пътя преди 3 години като играеше за Ювентус!