17 Октомври, 2017 11:27 947 0

Ловрен: Лукаку ме настъпи нарочно!

  • ловрен-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед-
  • настъпване-
  • лукаку

Защитникът обаче приема философски случилото се в дербито между Ливърпул и Манчестър Юнайтед

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен е категоричен, че Ромелу Лукаку умишлено го е настъпил по време на дербито с Ман Юнайтед в събота. Инцидентът стана малко преди почивката, когато белгиецът нарани съперника си, който бе на земята. Нападателят няма да бъде обвинен от ФА в грубо поведение, но за хърватина всичко е ясно.

„Играх за топката и паднах на земята. Той бе над мен и можеше спокойно да ме прескочи, но не го направи и честно казано мисля, че го направи нарочно“ заяви бранителят преди сблъсъка на Червените с Марибор от Шампионската лига.

„Дори и да е станало неволно би трябвало да се извини, но през целия мач той определено бе нервен и това сигурно също е оказало влияние“ добави футболистът на мърсисайдци.

„В крайна сметка всичко вече е минало и си остава на терена. Няма значение дали съм разочарован или не. Това е положението и трябва да продължим напред“ изтъкна още Ловрен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА