19 Октомври, 2017 05:15 1 076 0

Валверде: Не ми пука дали Меси ще вземе "Златната топка"

  • валверде-
  • златна топка-
  • барселона-
  • меси-
  • награда

"Всички знаем кой е най-добрият", обяви треньорът на Барселона

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде даде да се разбере, че не се интересува от това дали звездата на тима Лионел Меси ще вземе Златната топка. Причината е, че според специалиста Меси е безспорният №1 на планетата и без най-ценния индивидуален приз във футбола.

"Всички ние знаем кой е най-добрият футболист в света. И не ми пука дали ще му бъде връчена Златната топка или друга награда, за да се отбележи това. Това няма да промени нашето мнение. Всички знаем кой е най-добрият", отсече специалистът.

Откакто Валверде пое Барселона, Меси буквално носи отбора на гърба си. Той вече има внушителните 14 гола в 12 мача през кампанията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА