18 Октомври, 2017 11:29 748 0

Спартак оставя топката от мача със Севиля в музей

  • спартак москва-
  • севиля-
  • топка-
  • музей

Московчани се наложиха с 5:1 над Севиля

Топката от мача между Спартак Москва и Севиля от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига, спечелен от руския тим с 5:1, ще бъде поставена в клубния музей.

Това разкри собственикът на Спартак Леонид Федун, който беше на седмото небе от радост, но не показа емоции пред журналистите, като обясни, че това се дължи на успокоителните, които е изпил преди мача.

“Не виждате емоции у мен, защото пих успокоителни, за да не се вълнувам прекалено от мача. Какъв мач обаче стана. Никой, включително и аз, не бе очаквал такава победа над сериозен съперник като Севиля”, коментира Федун, който отличи стабилната игра на вратаря Александър Селихов.

Спартак гостува на Севиля на 1 ноември в 4-ия кръг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА