Last news in Fakti

18 Октомври, 2017 13:31 1 299 1

Легенда похвали Григор Димитров

  • димитров-
  • виландер-
  • хвалби-
  • турнир-
  • стокхолм-
  • тенис

Най-добрият български тенисист реагира скромно на хвалбите от Матс Виландер

Една от шведските легенди на световния тенис и настоящ експерт на „Евроспорт” Матс Виландер за пореден път отправи хвалебствени думи към Григор Димитров и заяви, че българинът има всички основания да се чувства добре в Стокхолм и да бъде считан за фаворит. Най-добрият български тенисист е поставен под №1 в схемата за турнира в шведската столица, а и има сериозна подкрепа дори от местните фенове.

„Григор идва тук с огромно самочувствие, което има покритие. Това е идеалният начин да играеш в такива турнири. Той има всички основания да се чувства добре тук. Играта му е солидна, а и публиката е зад гърба му, затова логично е фаворит”, коментира Виландер предстоящото участие на българина в шведската столица.

Григор Димитров отвърна скромно на хвалбите и сподели, че има тенисистки, които биха могли да го препънат.

„Благодаря на Матс за хубавите думи, но не искам да ме смятат за големия фаворит. Малко е глупаво, защото в схемата има страхотни момчета, които сервират страхотно, а в Стокхолм това е важно. Настилката е по-бърза от други години, но мисля, че ми подхожда. Ще ми трябва малко време да свикна с нея. Надявам се да стане по-топло в залата. Знам, че организаторите са помислили и това не трябва да ме притеснява”, каза Гришо преди началото на надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tvsport

    1 0 Отговор
    Вижте по коя ТВ можете да гледате мача на Гpигоp Димитpов - tvѕрort.bg