25 Октомври, 2017 09:39 1 112 0

Сагата с базите на ЦСКА е към края си

  • бази-
  • цска-
  • кралев-
  • сага

Това заяви спортният министър Красен Кралев

Повече от феновете на ЦСКА искам да дойде краят на сагата с базите на клуба. Има само няколко административни процедури, които да се завършат, заяви министърът на спорта Красен Кралев, цитиран от 24chasa. Той и кметът на София Йорданка Фандъкова откриха изцяло обновения комплекс „Академик“ на 4-и километър.

„Искам да благодаря за това, което е направено. Отдавна не е вършено толкова за българския спорт“, заяви президентът на волейболния Левски Владимир Николов. Неговият клуб ще ползва залите, както и детските отбори на баскетболния. Там ще тренират и студенти от ВУЗ. Чисто нова е и залата за бойни спортове.

Ивет Лалова пък издейства пистата на комплекса да е от шамот, за да тренират атлети. След това ще бъде отново подменен и футболният терен.

През пролетта ще стартира ремонт и на стадион „Академик“ в „Гео Милев“, който ще е насочен главно към атлетиката. В четвъртък пък се открива пък залата на Станка Златева в Сливен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА