Last news in Fakti

26 Октомври, 2017 13:58 848 2

Италиански слабак се размечта за Делио Роси

  • фоджа-
  • треньор-
  • левски-
  • роси

Фоджа готви рокада и си пожела треньора на Левски

Втородивизионният италиански Фоджа има желание да назначи треньора на Левски Делио Роси. Специалистът е получил "жълт картон" от ръководството след минималния успех с 1:0 над Монтана за Купата на България вчера.

Босовете не били доволни от бледата игра на отбора. Както е известно "сините" започнаха силно под ръководството на Роси, но напоследък играта им куца. Фоджа е на дъното в Серия "Б" и се очаква треньорска рокада. Резултатите при Джовани Стропа са разочароващи и от клуба вече търсят негов заместник.

Делио Роси е в списъка от наставници, които Фоджа е изготвил. Треньорът на Левски има над 130 мача като футболист на италианския клуб. Той е бил треньор на първия отбор, както и в школата преди години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бг лов

    2 1 Отговор
    Защо лъжете....Защо вкарвате напрежение в отбора Какви са тези глупости.....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.