27 Октомври, 2017 13:26 627 0

Нова загуба за Везенков и Барса в Евролигата

  • везенков-
  • барселона-
  • евролига-
  • баскетбол-
  • армани милано

Българският национал записа 6 точки и 5 борби срещу Армани Милано

Българският национал Александър Везенков и съотборниците му от Барселона записаха втора поредна загуба в Евролигата. Каталунците отстъпиха при гостуването си на Армани (Милано) със 74:78 в двубой от IV кръг на най-авторитетния клубен турнир на Стария континент.

Александър Везенков се включи в двубоя от резервната скамейка и престоя на терена общо 16:42 минути, за които се отличи с 6 точки и 5 борби.

Хуан Карлос Наваро и Томас Уертел бяха най-резултатни за Барса и приключиха с по 13 точки, а Пау Рибас завърши с 12 точки. Джордан Тиодор беше най-резултатен за италианците – 19 точки, а Мантас Калниетис и Калеб Таржевски приключиха съответно с по 14 и 11 точки.

След тази загуба Везенков и компания паднаха на 13-а позиция във временното класиране с баланс от 1 победа и 3 поражения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА