Last news in Fakti

30 Октомври, 2017 11:28 943 0

Новак изненада неприятно Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • жирона-
  • титла-
  • барселона-
  • иско-
  • роналдо

"Кралете" паднаха с 1:2 от Жирона и вече изостават на 8 точки от Барселона

Новаците от Жирона хвърлиха бомбата на този кръг в Испания, след като обърнаха с 2:1 шампионите от Реал Мадрид. Така "кралете" вече изостават на цели 8 точки от Барселона и първото място в битката за шампионската титла.

Иско вкара за Реал в 12-ата минута, но след това последва пълен обрат и с голове на Кристиан Стуани (54) и Порту (58) Жирона стигна до знаменита победа. Гостите имаха сериозни претенции към реферите за попадението на Порту, което дойде след сериозни съмнения за засада.

Новаците до този момент правят отличен сезон, след като са на десета позиция с 12 точки и успяха да се реваншират пред феновете си за загубата от Леванте през седмицата за Купата на Испания.

От своя страна Реал записа първа загуба при гостуванията си през сезона и регистрира едва първо поражение в последните си седем срещи, в които "белите" имаха пет победи и едно равенство. След тази издънка играчите на Зинедин Зидан сериозно вече изостават от Барса в битката за титлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА