Last news in Fakti

30 Октомври, 2017 13:55 839 1

Митрев: Стига сте обвинявали защитата!

  • митрев-
  • защита-
  • обвинения-
  • лудогорец-
  • левски

"Лудогорец си игра с нас като котка с мишка", обясни вратарят на Левски

Капитанът на Левски Божидар Митрев говори след загубата с 0:2 от Лудогорец и определи като слаба играта на "сините". Вратарят се ядоса на въпрос на журналистите и попита дали само защитата е виновна за поражението.

"Играхме слабо. Отборът на Лудогорец тотално ни превъзхождаше през цялото време и си игра с нас като котка с мишка, реално. Левски само в защита ли трябва да играе? Само на защитата ли трябва да разчита? Десет мача като не ни вкараха гол, никой нищо не казваше...нормално е тази защита понякога да се пропуква. Трябва като отбор да играем силно, а играхме слабо“, коментира още вратарят, след което си тръгна ядосан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бг лов

    1 2 Отговор
    На теб откъдето искат оттам ти вкарват голове вече втори мач...тихо