Last news in Fakti

31 Октомври, 2017 15:58 771 0

Белчев оставя на пейката капитана на ЦСКА

  • белчев-
  • цска-
  • капитан-
  • чорбаджийски-
  • форма-
  • лудогорец

Според наставника на "червените" Чорбаджийски се намира в много слаба форма

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски ще бъде оставен на резервната скамейка за дербито с Лудогорец в Разград, пише "Меридиан мач".

Причината е, че централният защитник се намира в откровено слаба форма и това си пролича в столичното дерби със Славия. Тогава бранителят направи толкова грешки и толкова пъти не успя да изнесе топката, че изправи косите на треньорския щаб. Националът ще бъде заменен в титулярния състав от Александър Барт, който игра за "орлите" 4 години.

В защитата на ЦСКА трябва да има и друга рокада. Вероятно в стартовия състав срещу Лудогорец ще се върне и Александър Дюлгеров. Той ще играе като десен защитник, а пред него ще е Станислав Манолев. Двамата ще трябва да се подсигуряват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА