31 Октомври, 2017 18:32 1 605 1

Хърн договоря мач между Джошуа и Фюри

  • джошуа-
  • фюри-
  • хърн-
  • мач-
  • бокс

Мачът може да се състои през 2018-та

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн продължава кампанията си в стремеж да осигури на световния шампион всеки възможен сблъсък, който би предизвикал огромен интерес сред феновете. По думите на самия Джошуа, Хърн се е свързал по телефона с Тайсън Фюри за евентуален двубой между двамата през 2018 година.

“Ако Антъни Джошуа е сам срещу света в момента, трябва да се изправя срещу всеки противник. Еди е прав, че това е правилен ход за мен в чест на хората, които искат да ме гледат срещу Тайсън Фюри. Желая му всичко най-хубаво и да се съвземе от това, което преживява в момента, защото се нуждаем от неговото завръщане на ринга. Еди говори с него по телефона, за да опита да организира такъв мач.

Това е мач, който може да се случи - другите бойци в момента на шампионско ниво са Дионтей Уайлдър и Джоузеф Паркър. Все пак, като шампион, освен задължителни защити на титлите, мога да провеждам доброволни такива срещу когото преценя, че е в мой интерес и този на феновете”, коментира Джошуа, цитиран от Sky Sports.

Тайсън Фюри все още изчаква дата за изслушването си пред антидопинговата агенция на Обединеното кралство, от което зависи всъщност дали и кога евентуално той би получил отново професионален лиценз. Поради положителна допинг проба за кокаин британецът е предимно медийна звезда през последните две години. В допълнение към това той в момента тежи 160 кг и трябва да свали поне 40, за да прилича на боксьор.

Самият Фюри не закъсня с коментар на въпросните спекулации в социалните мрежи: “Ще те спра до 8 рунд, Антъни Джошуа, само гледай. Ще спечеля двубоя с краката си. Не можеш да удариш това, което не можеш да видиш. Имам най-добрата работа с крака в бокса. Предполагам, че мога да победя Джошуа и Дионтей Уайлдър сега, дори когато тежа 160 кг и съм аут от две години! Моят стил е непобедим, питайте Влад (Владимир Кличко)”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    5 1 Отговор
    а къде е Пулев ?
    пенсионер ще ходи да бие !!!