1 Ноември, 2017 12:59 799 1

ЦСКА-София показа договора за базите

  • цска-софия-
  • договор-
  • бази-
  • цска 1948-
  • министерство на младежта и спорта

По този начин "червените" отговориха на обвиненията от страна на ЦСКА 1948

Ръководството на ЦСКА-София публикува в клубния си сайт договорите с Министерството на младежта и спорта за наем на базите, които ползва клубът. По този начин "червените" отговориха на обвиненията от страна на ЦСКА 1948, който претендира да се настани на стадион "Българска армия" с претенцията, че бил спортен наследник на фалиралото дружество ЦСКА.

Ето какво пише на официалния сайт на ЦСКА:
"Армейци,
поради големия интерес към договорите за наем на базите на ЦСКА с Министерството на младежта и спорта от определен кръг хора ги публикуваме, за да стане ясно на всички, че ЦСКА е единственият отбор, който продължава да плаща, за да използва собствените си бази.

Надяваме се, че така ще задоволим любопитството на всички, които си мислят, че ЦСКА не играе по правилата", пише в обръщението, подписано от ръководството на клуба от Борисовата градина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    4 1 Отговор
    Това че ментето оранжево ЦСКА-София плаща не го прави собственник .Оставаше и да не плаща след тези крупни измами Ще доиде време истинското ЦСКА да се възроди и тези ще бъдат изметени