Last news in Fakti

3 Ноември, 2017 05:15 1 031 0

Почетино: Вече всички знаят кой е Тотнъм

  • почетино-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • тотнъм

"Най-важното е, че се класирахме за следващия кръг", добави мениджърът на лондончани

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино бе изключително горд от категоричния успех на тима с 3:1 ма Реал (Мадрид) в среща от груповата фаза на Шампионска лига.

"Разбира се, че съм много доволен. Важна победа, която ни радва много. Може да ви се струва странно, но по същия начин се радвах на успехите над Ливърпул и Борнемут. С този успех сме значително по-забележими. Всички видяха какво направихме. Всички вече знаят, че сме голям отбор. Сред най-добрите сме в Европа".

"Най-важното за мен е, че се класирахме за следващия кръг. Започваме да вярваме в собствения си потенциал. Вече знаем как да се противопоставяме на най-големите отбори във физическо и психологическо отношение. Не знам докъде ще стигнем този сезон, но определено се движим в правилната посока", допълни аржентинецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА