Last news in Fakti

2 Ноември, 2017 18:48 983 0

Григор Димитров изпусна победата срещу Иснър

  • димитров-
  • иснър-
  • тенис-
  • париж-
  • драма

Невероятна драма между двамата, която американецът спечели

Григор Димитров отстъпи пред американеца Джон Иснър на осминафиналите от "Мастърса" в Париж. Представителят на САЩ стигна до успеха след 7-6(10), 5-7, 7-6(3). Това бе и втори успех на американския бомбардировач срещу нашенеца.

В първия сет двамата не се пробиха и всичко се реши в тайбрека. Иснър имаше аванс от 6-3 точки, но Григор успя да спаси и трите сетбола, а след това спаси и още два. При 11-10 за Иснър обаче българинът направи двойна грешка и така сдаде частта в полза на противника.

Вторият сет също започна равностойно и се виждаше как ще влезе в тайбрек, но след две двойни грешки на Джон в последния дванадесети гейм, Григор успя да вземе частта.

Третият сет определено бе по-добър за Григор. Той пропиля точки за пробив при първите две подавания на Иснър от него, но все пак проби в шестия гейм след третата си точка за пробив в него. Тогава с фантастичен минаващ удар той размина американеца и го матира. При 5-4, Григор сервираше за мача и поведе с 15-0, но след това подаването му бе потресаващо и тромавият американец върна пробива.

В крайна сметка се стигна до тайбрек, в който Иснър спечели след 7-3 точки.

В спор за място на полуфиналите, Иснър ще срещне Хуан Мартин Дел Потро, който ще се хвърли с всички сили в мача, тъй като от него ще зависи и евентуалното му класиране на финалите в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА