Last news in Fakti

3 Ноември, 2017 17:56 814 0

Байерн Мюнхен отново в битката за Санчес

  • байерн мюнхен-
  • санчес-
  • арсенал-
  • трансфер

Баварците пак ще се пробват за звездата на Арсенал

Германският хегемон Байерн Мюнхен отново влиза в покера за правата на Алексис Санчес, гръмна американската телевизия ESPN. Както е известно, през лятото баварците дълго време бяха във водеща позиция за подписа на чилиеца, но неговите огромни финансови претенции ги отказаха.

Интересното е, че Арсенал беше готов да продаде Санчес именно на своя кошмар в евротурнирите, тъй като не иска да подсилва пряк конкурент във Висшата лига. Алексис обаче пожела невиждана заплата на стадион "Алианц Арена" и петкратният европейски клубен шампион прекрати преговорите.

Желанието на Арсенал не се е променило и "артилеристите" са готови да сключат сделка с Байерн през зимата. Големият проблем за двата клуба обаче е принципното съгласие на Санчес с Манчестър Сити, който му предлага годишна заплата в размер на 23 милиона евро.

Германският колос се надява, че ще успее да убеди южноамериканеца да премине в Бундеслигата, като му предложи сигурно титулярно място и възможност да се бори за три трофея всеки сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА