9 Ноември, 2017 18:33 882 0

Велинградски дами с млади сърца на празника „Спорт, здраве и дълголетие”

  • велинград-
  • дълголетие-
  • участие
Велинградски дами с млади сърца на празника „Спорт, здраве и дълголетие” - 1

В столичната зала “Триадица” се проведе XIII Празник „Спорт, здраве и дълголетие”, организиран от Министерство на младежта и спорта, Българска асоциация „Спорт за всички” и Столична община. В гала представлението взеха участие повече от 400 души от 15 клуба от цялата страна, сред които и велинградския „Здраве и дълголетие”. Под ръководството на Любка Зинкова и методиста Иванка Даскалова те изпълниха своята композиция „Обичаме България”. 24-те дами с млади сърца са основните членове на клуба, който през 2018 година ще отбележи 15 години от създаването си.

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев получи от организаторите плакет за принос в популяризирането на спорта за всички възрасти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА