Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 08:55 2 606 4

Митко Събев: Не продавам стадион „Лазур“

  • лазур-
  • стадион-
  • митко събев

Как да кажа каква е цената. Важно е какво искат да купят - стадиона ли, целия терен ли, сградата или земята... не е така просто

Не знам кой реши, че стадион "Лазур" струва 4 милиона лева. С мен никой не е обсъждал цена, а и аз не го продавам. Това заяви Митко Събев ексклузивно за Burgas24.bg.

Както съобщихме, привържениците на Нефтохимик започват мащабна кампания под надслов "Върнете стадион "Лазур" на Бургас"! Единствено Burgas24.bg си направи труда да се свърже със собственика на съоръжението и да сложи край на всякакви спекулации.

"Ако това е някаква поръчка, да кажа някаква цена - 150 милиона лева. И още нещо - обещание да ме изберат за кмет. Отнасям се много сериозно към проблемите на футбола. Във всяко разумно решение, което бъде предложено за решаването на тези проблеми, аз ще участвам с цялото си сърце", коментира бизнесменът.

Той подчерта, че за момента няма реален купувач, за да се коментира конкретна цена.

"Как да кажа каква е цената. Важно е какво искат да купят - стадиона ли, целия терен ли, сградата или земята... не е така просто. Стадионът не е земята, не е тенис кортът, не е резервното игрище. Те могат да кажат, че искат само 10-те декара, на които се играе футбол. Искам да видя решение на проблемите във футбола, а не да говорим само кой е собственик на стадиона. Аз съм инвестирал милиони, за да се играе футбол и на стадион "Лазур" няма да се садят домати. Въпросът е, че искам да видя визия за развитието на футбола и че има някой толкова луд, колкото мен, за да дава пари. Тогава ще се оттегля", каза още Събев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 параграф 22

    13 0 Отговор
    От къде Митко Събев има тези милиони, които е инвестирал????
    В България е Параграф 22, един чичко има милиони, незнайно, откъде и ако продаде нещо ще е на друг чичко с милиони пак нензйано откъде и така по веригата и нещата се връщат в първичното им състояние.
  • 2 Олигарха

    9 0 Отговор
    Кой построи стадиона и от къде тая мутра и престъпник има право да се разпорежда с него? Когато ви оврат главите на всички ще е толкоз късно, а децата на тоя ще са обхванали още повече от жалката ни държава с парите на вашите родители...
  • 3 гларус

    2 0 Отговор
    Стадиона бил на дядо му и сега ще го продава .Този които затри футбола в Бургас е още жив .
  • 4 Грую Груев

    1 0 Отговор
    Ало-о-о.....данъчните - ще се сети ти ли да проверите аджиба откъде ги има въпросния господин тия милиони или ловите само дребни рибчоци щото хората не могат да се защитят. А-а-а сега се сетих че първо трябва някой да ви сезира........