Last news in Fakti

16 Ноември, 2017 15:56 1 030 0

Барселона набеляза Коутиньо или Гризман

  • барселона-
  • коутиньо-
  • гризман-
  • валверде-
  • ливърпул-
  • атлетико мадрид

Французинът фаворит заради по-ниската цена, но може да дойде през лятото

Феновете на Барселона поучиха добри новини месец преди коледните празници. От ръководството на клуба може би ще изпълнят желанието на треньора Ернесто Валверде и ще купят звезда, която да замени напусналия Неймар.

Списъкът не е дълъг и включва Филипе Коутиньо и Антоан Гризман, като вече има разговори за привличането на един от двамата.

Коутиньо бе желан и през лятото, но цената от 150 милиона евро може да спре каталунците от сделка, макар бразилецът да е по-универсален и да може да играе и като полузащитник, замествайки ветерана Андре Иниеста.

Гризман има откупна клауза от 100 милиона евро и е по-вероятната покупка, но може да пристигне на "Камп Ноу" едва през лятото.

В същото време се очаква атаката на Барса да олекне с Арда Туран, Алейш Видал и евентуално Рафиня, на които вече се търсят нови отбори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА