Last news in Fakti

17 Ноември, 2017 17:58 1 356 0

Давид Луис сменя Челси с Юнайтед?

  • луис-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • конфликт-
  • челси-
  • конте

Моуриньо ще направи и невъзможното, за да се събере отново с бразилеца

Манчестър Юнайтед може да привлече доста изненадващо в редиците си през януари бранителя на Челси Давид Луис, твърди британското издание "Експрес". Бразилецът се съгласи да напусне ПСЖ и да се завърне на "Стамфорд Бридж" заради голямата си любов към "сините" от Лондон.

Той обаче е в много остър конфликт с наставника на своя тим Антонио Конте. Кариоката се е усъмнил в тактиката на италианеца преди няколко седмици и му е задал неудобни въпроси спрямо нея, заради което в крайна сметка не играе напоследък.

Интересно е да се припомни, че преди няколко години кариоката и Жозе Моуриньо бяха в конфликт, тъй като Специалния не разчиташе на бразилеца като основна част от състава на Челси. Това дори накара самия футболист да обяви, че не вижда нищо специално в Моуриньо, но в крайна сметка се предполага, че враждата между тях вече е загърбена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА