Last news in Fakti

20 Ноември, 2017 18:33 9 108 34

С колко точно забогатя Григор в Лондон?

  • димитров-
  • пари-
  • победа-
  • титла-
  • тенис

Димитров увеличи с близо 24% заработеното си на корта

Победата на Григор Димитров във финалния за годината турнир на АТР в Лондон имаше изражение не само в спортен план и третото му място в световната ранглиста до края на годината, но подобри значително финансите на българския тенисист.

Преди началото на надпреварата в британската столица Григор беше заработил 10 554 976 долара от наградни фондове с изявите си на корта.

Победата над Давид Гофен на финала и спечелването на турнира донесе на хасковлията чек за 2 549 000 долара. Така само от триумфа си в Лондон Димитров увеличи сметката си с почти 24%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    137 8 Отговор
    Абе- и с три милиона евро да е забогатял- не му завиждам, а само казвам да е жив и здрав да си ги харчи! Ако поне 50% от българите ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО КАТО ГРИГОР си заработват заплатите, нашето БВП ще дръпне нагоре поне с 40% ...

    Коментиран от #27

  • 2 Факт

    122 3 Отговор
    С колко,с толко! Заработил си ги е,не ги е откраднал. Що за клюкарщина?
  • 3 Колко ли е взел

    71 2 Отговор
    Eй тва хората са много тъпи......Това ли е най-важното.
  • 4 Напишете кода от картинката

    21 33 Отговор
    Ама никой не споменава че той живее в монако и не плаща и стинка данък.
  • 5 Брат ми

    58 6 Отговор
    В момента Волгин,Ласкин и др. ”интелектуалци”правят изчисления.
  • 6 Спиро

    70 3 Отговор
    Абе Ивчо,
    За чий ни е да го знаем това?
    Не искам да му броя на Гришо залците, и не ми влиза в работата.
    За мен е важно това, че ми донесе небивали и малко позабравени вече емоции. Радвам се за него и му желая по-успешна следваща година.

    Коментиран от #29

  • 7 Сталин

    64 3 Отговор
    Да е жив и здрав да си ги харчи
  • 8 Бесен Язовец

    14 45 Отговор
    То затова е цялата борба а тия си мислят че е зарди БГ.наивници! самоче е по добре да ви го обясни Гришата на развален български за да го разберете

    Коментиран от #17, #20

  • 9 Барчо

    59 5 Отговор
    Гледах мача снощи по един руски канал, руската говорителка държеше за белгиеца, просто руснаците ни завиждат че такава малка страна като България, има победител в този най престижен финален тенисен турнир, а те нямат, завистливо племе, ейййй !! Браво Григоре, велик си !

    Коментиран от #19

  • 10 Shmeker

    46 1 Отговор
    Давай Гришо, сега започваш!
  • 11 айтозлия

    23 9 Отговор
    само че е добре да покаже след победата българския трикольор и да го развее.поне така съм виждал да правят ГОЛЕМИТЕ СПОРТИСТИ.иначе БРАВО ГРИШКА.

    Коментиран от #14

  • 12 Кибик

    43 0 Отговор
    Който може да печели, изкарва си ги честно и почтено, не краде чрез подставени лица пари от еврофондовете, така че да е жив и здрав да играе още много години, а мишоците да се пукат от завист.
  • 13 1234

    31 0 Отговор
    Браво на момчето! Заслужено!
  • 14 така

    31 4 Отговор

    До коментар #11 от "айтозлия":

    Това не е турнир, в който официално да представлява родината си! А и като се замисли човек, какво точно му е дала тая порутена държава (държава не родина)....

    Коментиран от #18

  • 15 Алби

    32 0 Отговор
    Едно голямо браво на Григор Димитров ! Не му бройте парите,той си ги заслужава напълно.Добре,че има такива като него,за да се радваме всички Българи.А нашите крадливи управници трябва да се скрият в миша дупка.На тях им бройте откраднатите милиони и милиарди,а не на Гришо.Още едно голямо благодаря на Григор,че ме кара да се чувствам достойна българка.
  • 16 Митко

    29 0 Отговор
    Каква тъпа статия,но ме радват всички коментари до тук,че са много позитивни , не са злобни и с много завист което можеби е изкал да постигне автора.Браво Гришо мачкай на ред, и скоро първи в света,да се пукнат завистниците.
  • 17 Azzz

    11 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    На теб какъв ти е проблема бе .
  • 18 айтозлия

    9 2 Отговор

    До коментар #14 от "така":

    Впрочем не зная кой на кого какво е дал или какво точно трябва да бъде дадено. Кобрата го развява нашия флаг и ми е много приятно. Все пак БРАВО НА ГРИШКАТА.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Пръцко

    11 5 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Не е луд този, който яде баницата, а този, който я дава!
    Същата доларова вакханалия в раздаването на милиони на сульо и пульо е и в голфа, футбола, а и в други нискоинтелигентни забавления за лумпените, разбирай - феновете им... Жалко за тоя свят - на зле отива!
    А на Гришо - ГОЛЯМО БРАВО!!!
  • 21 гост

    3 7 Отговор
    Появи се информация, че ще дари цялата сума за деца. Браво на момчето в този случай. Дори най-големите звезди в киното и спорта не са дарявали такива суми. Само така. Пари се изкарват. Той си има достатъчно. Сега е важното да сподели с дечица в неравностойно положение, така ще усети още повече добрината.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ДА си ги харчи с кеф

    11 0 Отговор
    ДА си ги харчи с кеф!!!
    Да е жив и здрав и много още да ни радва !
    Голям спортист !
  • 24 ГоСТ

    5 1 Отговор
    Изключително разочарован съм от тази статия, от сайта и от Иво Стойнев за това, че я е написъл. Вместо да напише една хубава статия с цел да обясни на хората които не разбират от този спорт, каква е ситуацията, защо е важна победата и тн., Г-н Стойнев се занимава с това да прави прости сметки от печалбата от турнири на Григор Димитров. Моля поне сайта да си свърши работата и да махне тази простотия от HomePage-a на сайта ви
  • 25 Антикомунисt 1

    20 0 Отговор
    Чакаме статията, в която ще напишете, "с колко ТОЧНО са забогатели" олигарсите и политиците в България (което в някои случаи е едно и също). Това е важната информация, защото са откраднати до стотинка..., ама ще почакаме. А относно Григор не се интересувам коло е спечелил, заработил си ги е, колкото и да са.

    Коментиран от #26

  • 26 Бай Благой

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Антикомунисt 1":

    Ама официално ли с колко са забогатели...или неофициално?
    Мисля че нито едното нито другото ще получим като цифри...
    Иначе официално Доган имаше една кредитна карта....и някви сТинки в сметката...Бойчо и той имаше някакви сТинки в сметката...
    И те така...
    А Григор да е жив и здрав човека....заработил си ги е парите!
    Да си ги харчи със здраве както се казва!
  • 27 Грую

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Само с едно съм съгласен: "Да е жив и здрав" и още да продължава да ни радва, че няма много радостни поводи в житието, а и в битието на повечето българи и като няма остава само радостта в питието. Доколкото обаче за парите и харчовете, ами то тези пари не са само за него. Както той самият сподели около него има екип и част от тези пари са и за тях. Освен това има и за един човек , който го нямаше на финала и няма да го споменавам поради разбираеми причини, но както и да е дори нашият Григор се подчинява на общото правило харчове и поводи за такива много , но важното е да има заработка. Иначе как му се викаше - в батака, в кереча и т.н. подобни понятия.
  • 28 почти

    1 0 Отговор
    Никой май не отразява факта, че щаба му, и особено треньора, взимат солиден процент от всяка победа. Те там не са на заплата... Освен това тенесистите редовно продават % от печалбата си за да хеджират риска. С други думи, продавам 10% от печалбата си за 100 000 долара - това се прави преди турнира.
  • 29 ключаря

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Спиро":

    Пък на мене ми е важно да му броя залъците - защото съм убеден, че не може да има ЧОВЕШКИ труд, който да да бъде оценен за толкова много пари.Питам се каква общочовешки полезна дейност е извършил даден човек, че останалите индивиди да му платят такава сума.
    Такива пари се въртят само в главите на неработилите почти никакъв физически или умствен труд - т.е. на съвременните ко....нца, които си мислят, че парите растат по дърветата.
    Професионалният спорт е смъртта на спорта, настъпила отдавна.
    Няма нищо общо с ролята на спорта за укрепване на здравето и повдигането на духа след победата.
    Спорт да - след осем часовия работен ден, в събота и неделя.А за международни състезания - отпуск от работата, работа, благодарение на която съществуваш, ядеш, обличаш се, ходиш по света и пр. - нали всички това пишете - честни средства с платени данъци.
    Само че много средства, бе и то съсредоточени в един човек, който не измислил нищо смислено и полезно за обществото, нито е допринесъл с нещо за това да се промени към по-добро житието и битието на който и да е човек от това общество, а обществото незнайно защо му дава и дава милиони.

    Коментиран от #32

  • 30 Аззззззз

    2 0 Отговор
    Никой не пише колко му е издръжката на екипа, треньора и разходите по пътуванията за съзтезания.
  • 31 B52

    4 0 Отговор
    Който му завижда що не облече екип, да вземе ракета и да иде на корта да спечели тези просто така търкалящи се милиони?

    Коментиран от #34

  • 32 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "ключаря":

    ами да закрием и киното и театъра.представленията да се правят само след работа от такива като теб.профиспорта е индустиря с огромна конкуренция и победителите вземат подобаващи награди.освен да се практикува спорта се и гледа .така също възпитава.тениса е един от спортовете с наи-гояма конкуренция.да станеш трети в него е особено трудно.нглия и сащ дето го развиват интензивно от години нямат при мъжете в топ три!

    Коментиран от #33

  • 33 ключаря

    0 3 Отговор

    До коментар #32 от "стоян георгиев":

    т.е., ти искаш да ми кажеш, че като го гледам, аз се възпитавам и за това някой заслужава да вземе 10 милиона за една година?
    Какъв е тоя, бе?На какво толкова научи човечеството с играта си, че заслужава 10 милиона?
    Ти нормален ли си?
    Пръцко ти го е написал /в 20/ - доларова вакханалия.
    А аз ти казвам - няма и не може да има труд, оценен на подобна стойност, дори да е животоспасяващ.
  • 34 ключаря

    1 3 Отговор

    До коментар #31 от "B52":

    Защото ми е под интелекта да прекарам целия си живот в следенето на една топчица и да не виждам перспектива това да допринесе нещо някому.Това може да спорт за забавление, но не и за това дадена личност да се занимава целодневно с него.