Last news in Fakti

23 Ноември, 2017 14:31 704 0

Крушарски забрани разговори с медиите

  • крушарски-
  • разговори-
  • интервюта-
  • медии-
  • забрана-
  • локомотив пловдив

"Аз решавам какво ще става с Локомотив", изригна босът

Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски се вбеси от изявлението на директора в клуба Чавдар Цветков, според който на „Лаута“ ще се прави нов отбор за догодина, пише "Меридиан Мач".

От далечна Аржентина бизнесменът е наредил на Чаво да преустанови контактите си с медиите и да не прави коментари, които само нагнетяват напрежение в отбора преди пореден важен мач, какъвто ще е домакинството на ЦСКА в неделя.

Самият Крушарски спазва обещанието си пред феновете на отбора да спре да дава интервюта и да прави колоритни коментари. С тях той си спечели симпатиите на неутралните запалянковци, но настрои срещу себе си част от агитката на Локомотив.

„Писна ми. Забранявам на всички в клуба да коментират пред медиите. Какъв отбор и кога ще се прави, решавам аз. Последната дума по всички въпроси е моя и сега единственото ми желание е да видя концентрация и усърдие в представянето на всички, ангажирани с Локомотив. Спрете и вие да ме търсите. Казах вече, че аз спирам да говоря. Имам работа за вършене“, отсече Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА