Last news in Fakti

24 Ноември, 2017 09:58 972 1

Брага се класира за 1/16-финалите

  • брага-
  • лудогорец-
  • хофенхайм-
  • лига европа-
  • група

Португалците победиха Хофенхайм с 3:1

Брага се класира за 1/16-финалите на Лига Европа. Португалците спечелиха с 3:1 домакинството си на Хофенхайм и събраха актив от 10 точки на върха в класирането в група "С", който им е напълно достатъчен да продължат напред.

Германците пък се простиха с надеждата да играят в директните елиминации в турнира , тъй като имат едва 4 точки.

Брага излезе напред в резултата още в 1-ата минута, когато Марселиньо се разписа с удар от границата на наказателното поле.

В 74-ата минута Хофенхайм стигна до изравнителен гол чрез Ют, който засече центриране от фаул. До края на мача обаче Франсерджо блесна с две попадения за португалците, оформяйки крайния резултат. Гостите завършиха мача в намален състав, след като в добавеното време Салай бе изгонен с втори жълт картон.

В следващия кръг Брага гостува на Истанбул Башакшехир, докато Хофенхайм приема Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Груйо

    1 0 Отговор
    Домусчията ще дърпа ушичките ха Херо!